BKP-loppukyselyn arvonnan säännöt

Loppukyselyn vastausaika on päättynyt.

Bisnestä keittiönpöydältä on Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva aktivointihanke. Hanke on päättymässä 28.2.2019, ja haluamme nyt kerätä hankkeen toimenpiteisiin osallistuneiden tai sosiaalisen median kanavia seuraavien kokemuksia hankkeen vaikutuksista.

Vastaamalla loppuselvityskyselyyn su 20.1.19 mennessä ja antamalla yhteystietosi vastaamisen yhteydessä voit osallistua Samsung Galaxy -tablettitietokoneen arvontaan (arvo 249 €)!

Arvonta suoritetaan ma 21.1.19 kaikkien yhteystietonsa antaneiden vastaajien kesken. Voit vastata kyselyyn ja osallistua arvontaan ainoastaan kerran. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Mikäli emme saa seitsemän (7) vuorokauden sisällä yhteyttä voittajaan, arvomme uuden voittajan.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä tule perille. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt, jotka ovat seuranneet 1.3.2017–7.1.2019 välisenä aikana Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen viestintää sosiaalisessa mediassa tai osallistuneet hankkeen toimenpiteisiin tuona ajanjaksona. Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen toteuttajaorganisaatioiden henkilökunta ei saa osallistua arvontaan.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muuttamiseen.

Arvonnan järjestää Bisnestä keittiönpöydältä -hanke ja sen toteuttajaorganisaatiot YTEK Yrityspalvelut, Maaseudun Sivistysliitto ja Valtakunnallinen YES ry.

Yhteystiedot: Mari Autio, p. +358 40 129 0558, YTEK Yrityspalvelut, www.ytek.fi

 

Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen loppuselvityskyselyn rekisteriseloste

Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen loppuselvityskyselyn rekisteri on Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen toteuttajaorganisaatioiden (YTEK Yrityspalvelut, Maaseudun Sivistysliitto ja Valtakunnallinen YES ry) omistama ja Valtakunnallisen YES ry:n ylläpitämä rekisteri hankkeen loppuselvityskyselyyn osallistuneista henkilöstöstä, jotka ovat antaneet luvan henkilötietojensa käsittelyyn. Rekisterin tietoja käytetään hankkeen tuloksien ja vaikutuksien arviointiin ja niistä viestimiseen sekä loppuraportointiin. Lisäksi rekisteriä käytetään niiden henkilöiden kontaktointiin, jotka ovat osallistuneet tablettitietokoneen arvontaan antamalla yhteystietonsa.

Kerättävät tiedot

Valtakunnallinen YES ry kerää tietoja loppuselvityskyselyn yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat seuraavat tiedot, jotka kyselyyn osallistuva käyttäjä antaa itsestään sähköisellä rekisteröintilomakkeella:

Vastaajan nimi (vapaaehtoinen)
Vastaajan osoite (vapaaehtoinen)
Vastaajan paikkakunta (vapaaehtoinen)
Vastaajan postinumero (vapaaehtoinen)
Vastaajan sähköpostiosoite (vapaaehtoinen)
Vastaajan puhelinnumero (vapaaehtoinen)

Tietojen luovuttaminen

Bisnestä keittiönpöydältä -hanke tai Valtakunnallinen YES ry voivat olla sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä käyttäjiin, jotka ovat antaneet luvan kontaktointiin.

Bisnestä keittiönpöydältä -hanke tai Valtakunnallinen YES ry eivät luovuta tietoja ulkopuolisille toimijoille.

Tietoja ei luovuteta ilman erillistä lupaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja käsitellään Survey Monkey -palvelun avulla. Lisätietoja Survey Monkey GDPR-käytännöistä.

Rekisterin suojaus

Ainoastaan Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen toteuttajaorganisaatioilla tai Valtakunnallinen YES ry:n tai sen toimeksiannosta toimivien organisaatioiden työntekijöillä on oikeus ylläpitää rekisterin tietoja.

Tarkastusoikeus

Käyttäjä voi tarkistaa hänestä tallennetut tiedot ja pyytää korjaamaan niitä. Korjauspyynnöt voi lähettää osoitteeseen mari.autio@ylivieska.fi.

Yhteystiedot

YTEK Yrityspalvelut

Mari Autio

Mari.autio@ylivieska.fi

YTEK Yrityspalvelut, www.ytek.fi