BKP-podcastit

BKP-podcastit on nyt julkaistu!

Osa 1: Yksinyrittäjän menestysresepti

Millaista yrittäjyys parhaimmillaan on? Miten yksinyrittäjä johtaa itseään? Miten pitää huolta omasta jaksamisestaan? Mitkä ovat parhaat vinkit onnistuneeseen yksinyrittämiseen?
BKP-podcastin ensimmäisessä osassa Jukka Saarelan jututettavana ovat yritysasiantuntija Harri Jokela NIHAK Oy:stä ja freelancetoimittaja-yrittäjä Hanna Perkkiö.
Podcastien äänitys: Veli Lesell’

Osa 2: Etätyö

Mitkä ovat etätyön hyvät puolet ja haasteet työntekijän ja toisaalta työnantajan näkökulmasta? Miten etätyöstä kannattaa sopia? Millaista on itsensä johtaminen etätyössä?

BKP-podcastin toisessa osassa Jukka Saarelan haastattelussa ovat etätyötä tekevät Maria Joensuu ja Heidi Veikkolainen sekä työnantajan näkökulmaa avaava Timo Kiema.

Osa 3: Yksinyrittäjyys

Millaista on olla yksinyrittäjä? Onko yrittäjä töissä koko ajan? Mitä hyötyä verkostoista on yrittäjälle?

BKP-podcastin kolmannessa osassa Jukka Saarelan haastattelussa on Datasepän yrittäjä Jaana Seppälä, joka on haaveillut yrittäjäksi ryhtymisestä jo nuoresta alkaen. Alanvaihdon myötä Seppälä ryhtyi yrittäjäksi, kun huomasi markkinaraon ohjelmistoalalla.

Osa 4: Nuorten kesäyrittäjyys

Millaista on olla nuori yrittäjä? Mitä yrittäjyys vaatii nuorelta? Mikä on Kesäyrittäjä-kampanja?

BKP-podcastin neljännessä osassa Jukka Saarelan jututettavana ovat Kesäbisnes-hankkeen projektipäällikkö Hanna Lahti sekä viime kesänä oman kevytyrityksensä perustanut lukiolainen Ville-Valtteri Satokangas.