HUB TiLan kävijöiden kesken arvonta

Tule työskentelemään HUB TiLaan ja osallistu arvontaan

Arvonta on päättynyt.

Ylivieskan keskustassa toimii yhteisöllinen toimisto HUB TiLa, joka on avoinna syys-lokakuun ajan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.  Tule tekemään töitä tunniksi, pariksi tai koko päiväksi  tai osallistu teemakahvitapahtumaan –  olet mukana arvonnassa.

Arvontaan voivat osallistua HUB TiLan teemakahvitapahtumaan osallistuneet ja ne, jotka työskentelevät yhteisöllisessä toimistossa syys-lokakuun aikana.

Osallistumisaikaa on 31.10.18 saakka. Osallistujien kesken arvotaan Lenovo TAB4 10 -tabletti Palkinnon saaja arvotaan 6.11.18. Voit osallistua kilpailuun osallistumalla HUB Tilan teemakahveille tai työskententelemällä HUB TiLan yhteisöllisessä toimistossa Ylivieskassa (Valtaaktu11, Ylivieska) Kilpailussa yksi ihminen voi voittaa yhden palkinnon. Otamme yhteyttä voittajaan sähköpostin kautta. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Instagramissa ja Facebook-sivuillaan.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta hankkeen toteuttamien yhteisöjen henkilökuntaa.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumalla HUB Tilan tapahtumiin ja työskantelyyn osallistut automaattisesta arvontaan ja hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muuttamiseen.

Arvonnan järjestää Bisnestä keittiönpöydältä -hanke ja sen päätoteuttaja Ylivieskan Teknologiakylä YTEK Oy, Vierimaantie 5, PL 87, 84101 Ylivieska, www.ytek.fi.