Ready4bisnes Ylivieska

Ready4bisnes Ylivieska 5.9.2018

Ready4bisnes Ylivieska -tapahtuman logoReady4bisnes on 15–28-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille suunnattu tapahtuma, jossa verkostoidut toisten nuorten kanssa sekä tapaat yrittäjiä ja työelämän asiantuntijoita. Tule mukaan innostumaan ja oppimaan! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Myös opettajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta ja tutustumaan yrittäjiin ja yrittäjyyteen!

 


Ready4bisnes Ylivieska 5.9.2018

Sputnik 2022 -nuorisotalo

 

Ohjelma:

15.30 Yrittäjäksi 13-vuotiaana

Juontaja-taikuri-yrittäjyysluennoitsija Aatu Itkonen

16.00 Treffaa yrittäjät – Yrittäjät kertovat tarinansa

16.30 Tubettaja-yrittäjän arki

Tubettaja ja viihdyttäjä ZoneVD

17–17.30 Meet & Greet -tilaisuus

Aatu Itkonen ja ZoneVD


Esiintyjät

Aatu Itkonen

Aatu Itkonen on nuori 17-vuotias kouvolalainen esiintyjä, joka on keikkaillut aktiivisesti taikurina jopa neljän vuoden ajan. Nykyään hän esiintyy myös juontajana ja luennoitsijana.

> Aatun verkkosivu

ZoneVD

ZoneVD on suurten yleisöjen hauskuuttaja. Liikunnanohjaajaksi Rovaniemeltä valmistunut Joona ilahduttaa yleisöään usein myös syvällisemmillä pohdinnoilla omaan persoonalliseen tapaansa.

> ZoneVD Youtubessa

Ready4bisnes on 15–28-vuotiaille nuorille suunnattu verkostoitumistapahtuma, jossa innostetaan nuoria yrittäjyyteen, autetaan heitä eteenpäin yrittäjyydessä tai avataan muuten ovia työelämään. Tapahtumassa nuoret tutustuvat yrittäjiin ja yrittäjämentoreihin sekä verkostoituvat alueen muiden nuorien kanssa. Tapahtumia rahoittaa Yksityisyrittäjäin Säätiö. Ready4bisnes Ylivieska -tapahtuman yhteistyökumppanina on Bisnestä keittiönpöydältä -hanke.