Marjaana Niskasen polku yrittäjäksi

Kurkista käsityöalan yrittäjän arkeen ja ajatuksiin yrittäjyydestä!

Marjaana on tarinoista, luonnosta ja ympäröivän maailman tapahtumista inspiroituva tekstiiliartesaani. Hänen töissään vaikuttavat voimakkaasti itse suunnitellut kuosit, joita yhdistää tietynlainen arkipäiväisyys: Marjaanaa viehättävät aiheet jokapäiväisen elämän varrelta, muistoista ja perinteistä. Tuotevalikoima koostuu käsinpainetuista tekstiileistä ja muun muassa tarjoilu- ja kattaustuotteista.

“Tuotesuunnittelu, -valmistus sekä yrittäminen ovat tulleet elämääni hieman yllättäen, mutta valmistuttuani tekstiilialan artesaaniksi oli itselleni kuitenkin koko ajan selvää, että kohdallani alalla työskentely merkitsisi omien tuotteiden sekä toiminnan eteenpäin vientiä. Näen, että ainoastaan oman yrityksen äärellä on mahdollista näin vapaasti ja monipuolisesti toteuttaa omia ideoita ja näkemyksiä.”

“Koivu kuvastaa itselleni kotimaata, puhtautta ja luonnon vetovoimaa. Koivun runkojen struktuureista voi löytää loputtomasti kauniita yksityiskohtia ja muotoja. Jokainen puu on ainutlaatuinen yksilönsä.”

 

 

 

Marjaana Niskanen Design